"Avrupa ile Asya yı Birleştiren Marka"

Avro Rent A Car

• ALIŞ OFİSİ
  • Alış Tarihi
  • Alış Saati
  • İADE OFİSİ›
  • İade Tarihi
  • İade Saati
  • Kiralama koşullarını okudum kabul ediyorum
  • Avro kartımı kullan
  • REZERVASYON KODU
  • E-MAIL ADRESİNİZ

HABERLER & FIRSATLAR

Tüm Haberler

2004 Yılında Avro Tours çatısı altında yüzde yüz yerli sermaye ile kurulan Avro Rent a Car ilk olarak İstanbul Atatürk Havalimanı iç hatlar ve dış hatlar ofislerinde faaliyet göstermeye başladı.

Firmanın Kurucusu Cengiz Samancı, hizmet kalitesi ve doğru hizmetiyle kısa bir zaman sonra İstanbul’un merkezi bölgeleri olan Taksim ve Kadıköy’de de şubeler açarak firmayı İstanbul’un önder araç kiralama ve transfer firmaları arasından biri haline getirmiştir.

2010 yılında büyük bir projeye imza atarak küresel bir Amerikan markası olan Dollar Rent a Car’ı ülkemize getiren Cengiz Samancı, filosuna 1000’den fazla ve birçok segmentten araçlar katarak her kesimden müşterilerine hitap etmiş ve Ankara, Kayseri, İzmir ve Bodrum’da yeni şubeler açarak hizmet çemberini genişletmiştir.

2015 yılı sonunda 2004’den beri aktif olan kendi kurduğu yerli Avro markasını ilk Türk küresel araç kiralama markası haline getirme kararını alan Cengiz Samancı, Dollar markası ile yollarını ayırarak günümüzde en uygun ve sektöründe en kaliteli kiralama hizmeti verme hedefiyle ülkemizin birçok ilinde ve üç büyük ilimizin havalimanlarında 7/24 hizmet vermeye devam ediyor.

2020 yılı sonuna kadar Türkiye’nin tüm illerinde hizmet vermeyi hedefleyen Avro Rent a Car, 2030 yılında küresel markete açılarak dünyadaki kiralama sektöründe Asya ve Avrupa’yı birleştiren marka haline gelmeyi planlayarak, bunu müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmetten sonra gelen ilk ilkesi olarak benimseyerek yoluna devam etmektedir.